2care4 - English
2care4 - English

Om os


Om os


2care4's historie


2care4 så dagens lys i 2005. Siden da har vi opbygget solid erfaring med parallelimport af medicinalprodukter inden for human medicin i EU/EØS-landene.

Nøglen til vores succes ligger i vores værdier, som vi lever efter i hverdagen. Værdierne har hjulpet os med udviklingen fra at være en lille, lokal iværksættervirksomhed til at blive en af de store leverandører af lægemidler til de skandinaviske markeder. Vi tror på, at vores medarbejdere arbejder bedst, når de har rammerne og mulighederne for at udvikle sig. Det gør os handlekraftige og utroligt omstillingsparate i forhold til ændringer på markederne.

Hos 2care4 er der højt til loftet, og alle vores medarbejdere bliver hørt. Vores filosofi er, at alle skal høres, for sådan opnår vi den største knowhow.

International tilstedeværelse

2care4 begyndte i Esbjerg, men vores mindset har fra starten været europæisk, og vi ser ikke grænser, kulturer og sprog som barrierer – vi betragter dem snarere som velkomne nuancer.

For os er det vigtigt at møde folk med samme mål som os, at gøre en god handel og at have det sjovt. Vores hovedkvarter er i Esbjerg, hvor medarbejdernes nationaliteter spænder over fire kontinenter, og herfra kan vi med forskellige online kommunikationsværktøjer holde regelmæssige møder på tværs af kontorerne, for at styrke 2care4 Group. Vores kollegaer i 2care4 behøver ikke snakke dansk, så længe værdierne, det at lave en god handel og professionelle færdigheder er lige så vigtige for dig som for os.

Vi prioriterer jævnligt at mødes fysisk med både samarbejdspartnere og kollegaer. Det er meget lettere at forstå hinanden på afstand, når man har en direkte relation.

Værdier


Her kan du læse om 2care4's værdier.

Læs mere her

CSR


Her kan du læse om vores Corporate Social Responsibility politik.

Læs mere her

Louise Sabrina Nielsen


Jeg har arbejdet som Registrerings assistent i Support i 3 år...

Læs mere her