2care4 - English
2care4 - English

Studerende


Studerende


Er du studerende?


Er du i gang med en videregående uddannelse og skal til at skrive din hovedopgave, vil vi gerne tage en dialog med dig omkring et muligt projektsamarbejde. For os er det vigtigt, at projektet giver værdi for begge parter, så du som studerende kan bruge tiden på en opgave, som med al sandsynlighed bliver brugt til noget efterfølgende. Derfor vil vi gerne samarbejde med to praktikanter i et hovedopgaveforløb/praktik-forløb hvert halve år. Vi kan ofte levere data af forskellige typer til din opgave, og drøftelser med relevante personer i forretningen er en naturlig del af det samarbejde, som vi indgår.

Hvis du skal i praktik i forbindelse med dit studie, eller hvis du gerne vil tage et semester af dit studie på en ”rigtig” arbejdsplads, så send os en ansøgning hvori du beskriver dine ønsker og kvalifikationer.
Vi får mange henvendelser og værdsætter interessen og det gode samarbejde med studerende. For at lette processen og styrke dine muligheder er det vigtigt, at du er præcis i din beskrivelse af, hvad du søger. Med andre ord at du sikrer dig, at det fremgår tydeligt af din ansøgning, hvad du er på udkig efter.

Vil du vide mere om, hvad vi kan tilbyde dig - læs med her:

Vi er en international virksomhed, som arbejder med parallelimport af mefdicin, og vi har hovedkontor i Danmark og afdelinger i Skandinavien og det nordlige Europa. Du får mere end 300 kollegaer, som er fordelt på flere lokationer, og du bliver en del af en dynamisk arbejdsplads med højt til loftet og en flad organisationsstruktur. Du skal være villig til at løfte i flok, for sådan oplever du for alvor vores stærke sammenhold. Her kan du læse om de værdier, som vi lever ud i dagligdagen.

Som studerende får du mulighed for at komme med nye input til virksomheden, og du kommer selv til at få indflydelse på, hvordan din praktik kommer til at foregå. Vi har rammerne, men det er din opgave at fylde dem ud.

Interesseret? Så send din ansøgning via Job og for yderligere spørgsmål kontakt vores HR- afdeling og hør mere om mulighederne for et samarbejde igennem din uddannelse.

Karriere


2care4 skal være den mest attraktive arbejdsplads for både virksomhedens nuværende ansatte og vores fremtidige kolleger.

Læs mere her

Job


Brænder du efter at udvikle dig selv, og at få stigende ansvar i takt med at dine evner og din erfaring stiger?

Læs mere her