2care4 - English
2care4 - English
Ansættelses process


Ansættelses process


Når du ansøger om et job hos 2care4, behandler vi din ansøgning respektfuldt og naturligvis fortroligt. Det er vigtigt for os, at du som ansøger føler dig godt behandlet og har klarhed over den process du kan forvente.

Ansættelsesprocessen kan du læse mere om nedenfor.


Når du søger en stilling hos 2care4, bør du skrive en personlig ansøgning. Derudover bør du angive din uddannelse og erhvervserfaring, samt vedhæfte CV og eventuelle andre relevante dokumenter som eksamenspapirer, udtalelser mv.

Når vi modtager din ansøgning, vil du få en bekræftelse på, at vi har modtaget den. Den rekrutteringsansvarlige gennemgår ansøgningen inden for ti arbejdsdage efter stillingsopslagets udløb. Ud fra ansøgningerne udvælger vi, hvem der skal indkaldes til samtale.

Indkaldelse til samtale sker via e-mail eller telefon. Til samtalen vil der være fokus på dine faglige og personlige kompetencer, jobbets udfordringer samt 2care4 som arbejdsplads. Om man skal til én eller flere samtaler, afhænger af stillingen. Til nogle stillinger, bliver der benyttet personlighedstest i form af en Discprofil. Formålet med testen er at belyse dine personlige kompetencer, så vi har et udgangspunkt for en dine personlige ressourcer, styrker og punkter vi bør være opmærksomme på.

De ansøgere, der har været til samtale, får svar enten pr. mail eller telefonisk. Når stillingen er besat, sender vi et skriftlig afslag til de øvrige ansøgere

Job


Brænder du efter at udvikle dig selv, og at få stigende ansvar i takt med at dine evner og din erfaring stiger?

Læs mere her

Studerende


Er du studerende?

Læs mere her

Camilla Lund Måsøy


Min nuværende stilling er som Business Development Manager i 2care4 Generics.

Læs mere her