2care4 - English
2care4 - English

Karriere


Karriere


2care4 skal være den mest attraktive arbejdsplads for både virksomhedens
nuværende ansatte og vores fremtidige kolleger.


2care4 skal være den mest attraktive arbejdsplads for både virksomhedens nuværende ansatte og vores fremtidige kollegaer. Det er vigtigt, at vores medarbejdere udvikler sig personligt og fagligt. Vi ønsker et åbent miljø med et højt informationsniveau, hvor alle kan bidrage med input og viden.

For at opnå det stiller vi store krav til dig som medarbejder, og vi forventer, at du gør det samme til os som arbejdsplads. Hos os går kultur og værdier hånd i hånd med loyalitet og gensidig respekt. Der skal være plads til, at alle bliver hørt, for at vi kan finde den bedste løsning og samtidig skabe en endnu bedre arbejdsplads.

     


Innovation

Gensidig Respekt

Handlekraft

Kvalitet

Conni Fuglsang

Projektleder


I dag arbejder jeg som Projektleder i Projekt afdelingen. Da jeg startede i 2care4 var jeg et link mellem salg og indkøb. Men kom hurtigt til at arbejde med projekter da det er der min passion ligger...


I dag sidder jeg som Projektleder i Projekt afdelingen. Tidligere var jeg IT-chef samtidig med at jeg havde en projektlederrolle. Jeg har været med på 2care4’s rejse i fem og et halvt år. Det har været en spændende rejse - ikke mindst fordi at dagene sjældent ligner hinanden. 2care4 har givet plads til personlig udvikling, og jeg har løbende fået mere ansvar. Foruden dette har 2care4 investeret i en projektlederuddannelse, som styrker mig i udførelsen af mit job. I 2care4 er der plads til ”Power to Act,” og det er ikke bare noget, vi siger! Der er plads til, at man tager ansvar, og hvis man på et tidspunkt fejler, er det helt ok, for virksomheden har en grundlæggende ide om, at man lærer noget ved at fejle.

Louise Sabrina Nielsen

Registrerings assistent


Jeg har arbejdet som Registrerings assistent i Support i 3 år. Min rolle som problemknuser kræver at kunne håndtere mange bolde i luften på én gang og hvor der ofte kan være fart over feltet...


Jeg har arbejdet som registreringsassistent i Support i tre år. Min rolle som problemknuser kræver, at jeg skal kunne håndtere mange bolde på én gang, og der kan ofte være fart over feltet. Jeg skal kunne bevare overblikket i tidspressede situationer, hvor jeg samtidig skal være i stand til, at kunne knytte arbejdsprocesser sammen på tværs af afdelingerne, for bedst muligt at komme i mål. Det kan for eksempel være udfordringer med ompakning af en vare i produktionen til en fastsat deadline. Min rolle er at få løst det givne problem, så deadlinen overholdes, med respekt for de kvalitetsmæssige aspekter og regulatoriske krav. I min stilling findes et mix af teamopgaver og individuelle opgaver med en kontaktflade på tværs af alle afdelinger - herunder også vores udenlandske kollegaer. Der lægges stor vægt på frihed under ansvar, og hver dag får jeg lov til at blive udfordret og lære nyt. Ved siden af min rolle i Support tager jeg del i virksomhedens optimeringsprojekter. Jeg går hver dag hjem fra arbejde med en følelse af, at jeg ikke bare er en lille fisk i havet, men derimod en vigtig brik i 2care4’s strategi, hvor vi sammen arbejder mod et fælles mål. Som medarbejder hos 2care4 er jeg blevet en del af et sjovt og inspirerende miljø, hvor glade medarbejdere er en vigtig del af hverdagen. Mine kollegaer er ikke blot en stor del af min faglige udvikling, men også en stor del af min sociale omgangskreds uden for kontoret. Med et stort ønske om mere uddannelse har jeg hos 2care4 fået muligheden for sideløbende at tage en HD på Syddansk Universitet. Jeg er stolt af at være en del af en virksomhed, hvor medarbejderens udvikling prioriteres højt, og hvor redskaberne hertil stilles til rådighed.

Camilla Lund Måsøy

Business Development Manager


Da jeg startede på kandidatuddannelsen i Styring og Ledelse, manglede jeg et studienært job. Derfor søgte jeg en studentermedarbejderstilling i Business Development, der var slået op på LinkedIn.


Da jeg startede på kandidatuddannelsen i Styring og Ledelse, manglede jeg et studienært job. Derfor søgte jeg en studentermedarbejderstilling i Business Development, der var slået op på LinkedIn. Nu knap 1,5 år efter, er jeg ansat som Business Development Manager i 2care4 Generics, som er en virksomhed, hvor der ikke er langt fra tanke til handling. Allerede da jeg startede som studentermedarbejder, fik jeg mine egne ansvarsområder, som jeg fik lov til at sætte mit eget præg på. Siden da har jeg gennemgået en stejl læringskurve, hvor jeg hele tiden har fået bygget erfaring og viden på. Ved hjælp af sparring og tæt support af medarbejdere i virksomheden, har det været muligt at udvikle mig både fagligt og personligt. Derfor var det også en oplagt mulighed at skrive mit kandidatspeciale i samarbejde med 2care4 Generics, hvor det har været muligt at løse relevante og reelle problemer, som virksomheden har kunne bruge efterfølgende. Idet virksomheden er så fleksibel, har det hele tiden været muligt at planlægge mine arbejdstider, så de altid passede med både studie og privatliv.

Andreas Sørensen

Operations Support/Koordinator for pluk


Jeg startede som lagerassistent, og det var egentlig mest tiltænkt som et sabbatår, men eftersom jeg var utroligt glad for at arbejde i 2care4, besluttede jeg mig for at uddanne mig igennem 2care4...


Jeg er ansat i stillingen operations support/koordinator for pluk. Jeg har arbejdet i 2care4 i tre år. Jeg startede som lagerassistent, og det var egentlig mest tiltænkt som et sabbatår, men eftersom jeg var utroligt glad for at arbejde i 2care4, besluttede jeg mig for at uddanne mig igennem virksomheden, der også har givet mig muligheden for at læse en HD. I 2care4 har jeg fået nogle rigtige gode kollegaer, og det gælder både fagligt og socialt, hvor jeg oplever stor villighed fra folk til at hjælpe hinanden - både arbejdsmæssigt og socialt. En af de væsentligste grunde til, at jeg har valgt at uddanne mig igennem 2care4, er, at jeg trives rigtig godt i virksomheden, men også at det er en virksomhed hvor der er mulighed for at udvikle sig fagligt og hele tiden dygtiggøre sig. Det stemmer godt overens med 2care4’s værdier. Har du en god ide til, hvordan man kan gøre noget anderledes, bliver der lyttet til dig, og der er ikke langt fra tanke til handling.