image description

Apoteker

Hvert år hjælper vi danskerne med at spare mange millioner kroner på deres medicin. Det gør vi ved at parallelimportere medicin og herefter pakke den om, så den lever op til de skrappe danske krav for varedeklaration. 2care4 ApS er godkendt af både de danske og europæiske myndigheder som leverandør af medicin, og vi lever selvfølgelig op til alle kvalitetskrav på området.

Generisk medicin

2care4 Aps er godkendt af de danske myndigheder til leverancer af generisk medicin, en type medicin, hvor den aktive ingrediens er identisk med originalproduktet. Du kan læse mere om vores generika her.

Med 2care4 er du som apoteker garanteret medicin, som på alle måder lever op til branchens krav, og du kan trygt udlevere det til dine kunder. Har du spørgsmål vedrørende kvalitet, er du velkommen til at rette henvendelse til vores kvalitetskontrol.

Restordre

Vi oplever af og til, at nogle af vores produkter går i restordre. Det betyder, at du som apoteker kan risikere at skulle vente lidt længere på næste leverance. Grunden er, at som parallelimportør køber vi medicin, der er i overskud på de europæiske markeder, og det varierer en del, hvor meget der er til salg på et givent tidspunkt. Samtidig varierer forbruget, så det kan være svært at forudse, hvor meget medicin hvert enkelt apotek vælger at have på lager.

Du skal vide, at vi altid gør vores ypperste for at kunne levere det, du bestiller og dermed sikre en stabil leverance af vores importerede produkter til dine kunder.