image description

Studerende

Er du i gang med en videregående uddannelse og skal til at skrive din hovedopgave - så er det 2care4 du skal kontakte. Vi har altid projekter vi mangler at få analyseret til bunds. Dvs. at du som studerende kan bruge tiden på en opgave som med al sandsynlighed bliver brugt til noget efterfølgende. Til din opgave kan vi ofte levere data af forskellige typer, og drøftelser med f.eks. vores CEO, vores CFO eller andre relevante personer er en naturlig del af det samarbejde vi indgår.

Hvis du skal i praktik ifm. dit studie, eller hvis du gerne vil tage et semester af dit studie på en ”rigtig” arbejdsplads – så ring til os. Vi søger hele tiden studerende, som gerne vil i praktik i forbindelse med deres uddannelse. Er du i gang med uddannelsen som Datamatiker, Markedsføringsøkonom, Finansøkonom, eller …? Vil du vide mere om, hvad vi kan tilbyde dig - læs med her:

Vi er en international virksomhed som arbejder med parallelimport af medicin. Vi har hovedkontor i Danmark og afdelinger i Skandinavien og det nordlige Europa. Du får mere end 150 kolleger, som er fordelt på flere lokationer, og en arbejdsplads med højt til loftet, dynamik og en flad organisationsstruktur. Du skal være villig til at løfte i flok, for så oplever du for alvor vores stærke sammenhold. Du kan læse om de værdier, vi lever ud i dagligdagen her.

Som studerende får du mulighed for at komme med nye input eller bidrage til et af vores nye projekter. Du kommer selv til at have indflydelse på, hvordan din praktik kommer til at foregå. Vi har rammerne, men det er din opgave at fylde dem ud.

Interesseret? Så er vores HR afdeling det også! Ring på tlf. 7515 2900 eller skriv til job@2care4.dk.