image description

Om os

2care4 så dagens lys i 2005. Siden da har vi opbygget en solid erfaring ift. parallelimport af medicinalprodukter, både veterinær- og human medicin, inden for EU-EØS landene. Nøglen til vores succes ligger i vores værdier som vi lever efter i hverdagen. Disse har hjulpet den lille lokale iværksættervirksomhed til at blive en af de store leverandører af lægemidler på de skandinaviske markeder.

Vi tror på, at vores medarbejdere arbejder bedst, når de har meget frie tøjler. Det gør os handlekraftige og utroligt omstillingsparate i forhold til ændringer på markederne. Hos 2care4 er der højt til loftet og alle vores medarbejdere bliver hørt. Vores filosofi er, at alle skal høres, for sådan opnår vi den største knowhow.

International Tilstedeværelse

2care4 er startet i Esbjerg, men vores "mindset" har fra starten af været europæisk, og vi ser ikke grænser, kulturer og sprog som barrierer – snarere som udfordringer. Vi begår os hjemmevant i de fjerne egne af Centraleuropa, ligesom vi også klarer os på fortovscafeerne i Paris eller på en rasteplads i Tyskland.

For os er det ikke vigtigt, hvor vi er, så længe vi har kreditkort og laptop med. Og så længe vi mødes med folk med samme mål som os; at gøre en god handel og at have det sjovt. Vi rejser meget, og det giver både særprægede, spændende og sjove oplevelser, og vi ser mange steder i Europa, som de færreste når at opleve i et helt liv.

Som arbejdsplads behøver Esbjerg heller ikke at være der, man mødes hver dag. Med åbne grænser og internet kan vores kolleger sagtens sidde i udlandet eller hjemme og arbejde, og i de situationer er video konference et uvurderligt værktøj. Vores kolleger i 2care4 behøver heller ikke at være fra Danmark. Vi er ligeglade med, hvor folk kommer fra, så længe værdierne, det at lave en god handel og at have det sjovt er i centrum. Til gengæld prioriterer vi jævnligt at mødes fysisk med både samarbejdspartnere og kolleger. For det er lettere at forstå hinanden på afstand, når man har en direkte relation.