image description

Corporate Social Responsibility

Hos 2care4 har vi ikke en CSR afdeling, og vi bruger ikke udtrykket Corporate Social Responsibility ret ofte. For hos 2care4 behøver god og anstændig opførsel ikke en fin titel. Vi tror på, at det i bund og grund går ud på at behandle vores omgivelser, som vi også selv vil behandles.

Vi sikrer os, at vi sparer på energien, og hos os er lys, varme, køling og brændstof de væsentlige ”syndere”. Vi slukker lyset, når vi ikke bruger det, og vi har isoleret kølerum og bygninger, så vi ikke bruger unødig energi. Det er sund fornuft for både økonomi og for påvirkningen af miljøet.

Vores firmabiler kører alle på diesel og har monteret den nyeste teknologi i forhold til at fjerne partikler fra udstødningsgassen. De biler, der transporterer vores medicin, er moderne biler med samme teknologi, og chaufførerne belønnes for at bruge så lidt diesel som muligt. Dette gavner ligeledes både økonomien og miljøet.

Vi mener, at CSR blot er sund fornuft og almindelig anstændighed, og det behøver vi ikke en politik for. Ud over de åbenlyse ting gør vi følgende:

Global Medical Aid    

Hvert år destruerer danske medicinalfirmaer over 8000 tons medicin, hvoraf langt det meste stadig er fuldt anvendeligt. Destruktionen skyldes typisk, at der er en stavefejl på emballagen, at æsken er beskadiget, eller at medicinen nærmer sig udløbsdatoen. Hos 2care4 sorterer vi medicinen, så den medicin, der stadig er anvendelig, foræres til Global Medical Aid. På den måde er vi med til at hjælpe syge mennesker i fattige lande. 

Bæredygtighed    

Vi anvender kun papir og pap i forbindelse med vores ompakning, som kommer fra bæredygtig skovbrug, og som er produceret uden at bruge klor eller andre miljø belastende stoffer til blegningen. Alt pap og papir der bliver i overskud ved ompakningen af medicinen, bliver skåret i stykker og genanvendt til at producere nye papkasser af. På denne måde går der meget lidt til spilde - til gavn for både økonomi og miljø.